2011. július 26., kedd

Surányi J.: A pesti Broadway - Jelenlegi ára: 2 870 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A pesti BroadwayA könyv listaára: 3500 Ft. Leírás:
Színházsor, Opera, Operett, Zeneakadémia, Nagymező utca, Liszt Ferenc tér, vigalmi negyed, szórakoztató zóna, pesti vicc, kabaré... Ez volt egykoron a napjainkban ismét feléledő pesti Broadway, illetve ahogyan a pesti népnyelv és a szerző is szívesen említi: a Bródvéj. A negyed kitörölhetetlen része fővárosunk kulturális életének, melyet Surányi J. András fotóművész mutat be kötetében. Sajátos, fanyar humorával, rengeteg sztorival eleveníti fel a boldog békeidők s a két világháború közötti időszak világát, amikor virágoztak a kabarék, a kávéházak és a mulatók, s meghatározó jelentőségű színházak szórakoztatták a közönséget. A kötetben találkozhatunk az Avilai Szent Teréz templommal, a híres Kék Macska mulatóval, a Pekáry-házzal, a Somossy Mulatóval, a Mai Manó Házzal, az Ernst Múzeummal, a mai Művész Mozi helyén egykor működött Bonbonniere Fővárosi Kabaréval, vagy a legendás Arizona csodabárral. S természetesen azokkal a személyekkel, akik fontosak voltak a Bródvéj életében: Ernst Lajos, Ybl Miklós, Beöthy László, Nagy Endre, Rejtő Jenő, Huszka Jenő, Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Fényes Szabolcs, Kálmán Imre, Medgyaszay Vilma, Fedák Sári, Kabos Gyula, Karády Katalin, Feleki Kamill, Latabár Kálmán, vagy az eredeti Hacsek és Sajó párosa (Herczeg Jenő és Komlós Vilmos). A kötetet a szerző saját készítésű fotói díszítik, s számtalan eredeti dokumentummal, gyűjtők féltve őrzött számolócéduláival, autogramos fotóival, újságkivágásaival, plakátjaival is találkozhatunk. A kötet végén szövegmagyarázati segédlet található. ISBN: 978-963-9680-39-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 870 Ft

Az aukció vége: 2011-07-28 14:45
. Surányi J.: A pesti Broadway - Jelenlegi ára: 2 870 Ft

Fontos