2011. július 28., csütörtök

NOKIA tok fekvő, műanyag, FEKETE CP-305 - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

NOKIA tok fekvő, műanyag, FEKETE - CP-305 - GYÁRI - Csomagolás nélküli
Hordja kényelmesen és védje meg telefonját a karcolásoktól, sérülésektől ezzel az eredeti NOKIA tokkal.
A nagyon jó minőségű toknak köszönhetően telefonja a maximális védelmet fogja élvezni, hogy minél több ideig megtarthassa újszerű állapotát!
Kompatibilis készülékek:
NOKIA 5230, NOKIA 5800, NOKIA C6-00,
 
A készlet állapotáról licit előtt kérjük érdeklődjön vagy ha kérdése van a termékkel kapcsolatban nyugodtan tegye fel! A Mobil Ász örömmel áll rendelkezésére.
A fizetés a kedvező szállítási feltételek érdekében kizárólag előreutalással lehetőséges, amelyhez minden információ automatikusan közlésre kerül a termék licit leütésekor.
Kézbesítési lehetőségek:
- Postai kézbesítés 2 Kg össztömegű csomagokig lehetséges 750 Ft szállítási és csomagolási költséggel belföldre
- Futárszolgálati kézbesítés DPD futárszolgálattal értékhatártól függetlenül bruttó 1200 Ft szállítási és csomagolási költséggel belföldre
- Természetesen több tétel rendelése esetén is csak 1db szállítási költség fizetendő, ezt a rendszerben is így állítottuk be
Személyes átvételre, áru cserére nincs lehetőség, minden termékünk számlával és garanciával kerül forgalomba igényes, biztonságos csomagolásban.
Kérem rendeléskor pontosan adja meg a szállítási címet és a számlázási adatokat, a gördülékeny ügyintézés érdekében! Kérjük az átutalás közlemény rovatában tüntesse fel az Ön vaterás felhasználó nevét, hogy követhető legyen az ügyintézés!
A szállítási határidő:
A megrendelés értékének bankszámlánkra történő megérkezésétől számított 5 munkanap ( hétvége nem számít bele), de gyakorlatban ha minden rendben van, akár 3 napon belül szállítható a termék.
Cégünk folyamatosan forgalmaz mobiltelefonokat, navigációkat és tartozékokat, ha bármilyen olyan termékre van igénye ami nem szerepel jelenlegi aukcióinkban, kérdezzen bennünket bizalommal, ha beszerezhető akkor elérhetővé tesszük Önnek a Vatera piacterén.


Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Az aukció vége: 2011-08-15 00:32
. NOKIA tok fekvő, műanyag, FEKETE CP-305 - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Fontos