2011. július 27., szerda

Dougherty, Martin J.: Bibliai csaták, i.e. 1400 - Jelenlegi ára: 5 330 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Bibliai csaták, i. e. 1400 - i. sz. 73A könyv listaára: 6500 Ft. Leírás:
És a várost és a szenthelyet elpusztítja a következő fejedelem népe, és végig tart a háború, elhatároztatott a pusztulás - ilyen tömören vázolja Dániel próféta Jeruzsálem végét csaknem hétszáz év távolából. De e bibliai részletben az is pontosan megfogalmazódik, hogy a Közel-Kelet mennyire puskaporos hordó volt az ismert történelem folyamán. Palesztinát katonai felvonulási területnek tekintették az Egyiptomot célba vevő nagy hódító birodalmak. Az igényesen szerkesztett kötet szerzőgárdája az i. e. 14. században lezajlott zsidó honfoglalástól mintegy másfél évezred legjelentősebb csatáiból választott húszat, melyekről a Szentírás is említést tesz és szinte korszakváltó jelentőségűek voltak. Az ó- és újszövetségi leírásokat alapul véve az első tíz csata, ill. ostrom az Izrael és Kánaán népei között folyó küzdelmeket idézi meg (Mikmász, Jeruzsálem, Samária, Áfek, Midián és Moáb elleni hadjárat, Edóm stb. ). A továbbiakban az asszír-babiloni (Lákis), hellén (Türosz, Makkabeus felkelés: Emmausz, Bét-Cúr, Bét-Zakaria) és római hódítás (Jeruzsálem i.  e. 63 és 70, Maszada) harcai elevenednek meg. Az egyes csaták tárgyalását lényegre törő, jól áttekinthető adattár vezeti be, amely részletes információkkal szolgál az ütközetek helyszínéről, dátumáról, a hadvezérekről, a harcoló egységek számáról és jellegéről, valamint az egyes csaták végső kimeneteléről. A hadviselő felek erejét, hátországát is érzékeltető leírásokat minden ütközet esetében kétoldalas, színes térképvázlat illusztrálja, segítve a hadmozdulatok, taktikák követését. Ezenfelül rekonstrukciós rajzok, képzőművészeti ábrázolások, régészeti emlékek és a csaták helyszínének jelenlegi állapotát bemutató fotók segítenek a harcok elképzelésében. A további tanulmányozást irodalomjegyzékkel és mutatóval támogató kötet a történelemtanításban is nagyszerű kiegészítőnek bizonyulhat. A témában legutóbb: Bibliai csaták (200421052)ISBN: 978-963-9926-04-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 5 330 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 01:55
. Dougherty, Martin J.: Bibliai csaták, i.e. 1400 - Jelenlegi ára: 5 330 Ft

Fontos